Omul Sabin Cutas

“Cea mai veche dintre toate societăţile şi singura naturală este familia”( J.J. Rousseau)
Nu am considerat niciodată politica un scop în sine. Sigur că mă bucură realizările mele în plan profesional: cred cu tărie că dacă munceşti cu pasiune şi corectitudine, rezultatele nu vor întârzia să apară. Cu toate acestea, am convingerea că oamenii nu se pot împlini total decât în cadrul familiei. Cel mai frumos sentiment din lume îl încerci atunci când îţi vezi copiii crescând, când ai şansa de a te bucura de reuşitele lor.
Sunt căsătorit cu Liliana, o femeie extraordinară, pe care în cei 17 ani de căsătorie nu am încetat să o admir şi să o respect. Ne-am cunoscut în liceu şi ne-am reîntâlnit în facultate. Am decis să ne căsătorim la terminarea facultăţii, conştienţi fiind amândoi că o astfel de certitudine se întâlneşte o singură dată în viaţă.
Avem doi copii, Mara şi Vlad. Mara este mezina familie, este pasionată de artele frumoase: pictura şi muzica şi a participat în mai multe rânduri la festivalul Mamaia Copiilor. Vlad este “rebelul” familiei: îi plac sporturile extreme şi excursiile pe munte.
Când avem timp liber, încercăm să îl fructificăm călătorind, mergând cu bicicleta sau înotând. Aş putea să compar viaţa mea de familie cu un drum, al cărui traseu întotdeauna imprevizibil te învaţă să te opreşti din când în când pentru a te bucura de lucrurile simple care îl compun.