marți, 15 aprilie 2014

Sabin Cutaş își exprimă speranța ca noul Parlament European să continue să apere interesele tuturor cetățenilor europeni


Strasbourg, 15 aprilie 2014,

Cu ocazia ultimei sesiuni plenare din actualul mandat al Parlamentului European, europarlamentarul Sabin Cutaş a mulțumit alegătorilor români pentru încrederea cu care l-au investit. El și-a exprimat în același timp speranța ca în viitorul mandat Parlamentul și Comisia Europeană să continue să lupte pentru bunăstarea tuturor cetățenilor europeni.   

"Vreau să folosesc această oportunitate pentru a face un bilanț al activității Parlamentului European în acest mandat și să mulțumesc în egală măsură alegătorilor, care m-au investit cu încrederea lor. Parlamentul a contribuit la stabilirea unor reguli pentru eliminarea speculației financiare și a fraudei și a evaziunii fiscale, dezvoltarea garanției pentru tineret, acordarea ajutorului tehnic pentru atragerea fondurilor Băncii Europene de Investiții, apărarea libertăților individuale prin respingerea ACTA și reducerea tarifelor de roaming. De asemenea, forul legislativ a susținut parcursul european al Republicii Moldova și a negociat acorduri comerciale cu SUA și Canada, reamintind necesitatea eliminării vizelor pentru români în aceste doua state", a subliniat Sabin Cutaş.

"Îmi exprim totodată speranța ca noul Parlament și noua Comisie să continue să îmbunătățească proiectul european, să apere interesele tuturor cetățenilor europeni și să combată tendințele xenofobe. Nu în ultimul rând, trebuie găsite soluții pe termen lung pentru eliminarea șomajului, în special în rândul tinerilor și trebuie promovată o politică bazată pe investiții, care să permită ieșirea din criza economică", a conchis Sabin Cutaş. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu